Ce site recueille différents types d’informations liées à votre navigation en utilisant entre autres des cookies afin d’améliorer nos services et nos produits et d’afficher du contenu personnalisé en fonction de vos intérêts et préférences. Avec nos partenaires d’analyse, nous pouvons combiner les informations liées à votre visite sur le site à d’autres informations personnelles. Sous le lien En savoir plus et paramètres, vous pouvez obtenir plus d’informations et modifier les paramètres à tout moment. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous consentez à ce traitement de données par l’exploitant du site et ses partenaires. Ce consentement est révocable à tout moment.
S'enregistrer
01 46 56 57 06
Vous êtes sur le site pour les clients du pays suivant: France. Pour utiliser notre calculateur de prix et faire des achats, veuillez vous rendre sur le site du pays États-Unis d’Amérique. Aller à usa.stockfood.com
StockFood
Emma Friedrichs

Emma Friedrichs Food blogger

Allemagne

"I’m mostly blogging in a sweet and pink style, although I prefer to eat hearty.” Since the year 2014 Emma Friedrichs has been running her own blog "Emmas Lieblingsstücke” as well as excelling as a food photographer and stylist for different publishers. She loves to eat hearty, but mainly blogs sweets.

How did it come to blog? I've always been photographing and baking. To each party I bring something new or special. After the birth of my first child, I bought my first reflex camera, and now, I cannot imagine being without it. I began blogging first through Instagram. Only for fun, I uploaded my cakes there. Sometime later the people enquired about my recipes.

Your work? In the year 2014 I founded my blog and since the middle of 2015 I work as a food photographer and food stylist for different publishers. I really love everything about my job, but I like decorating and to taking pictures of cakes best.

A Fun Fact? Indeed, it is difficult for me to take photos of hearty food, probably because I do it too rarely. Therefore, most of my blogging is about sweet food and pink colors.

What about you? I’m a mum of two kids, married and 33 years old.

Blueberry Swiss roll with pansies Blueberry Swiss roll with pansies A raspberry and yoghurt Easter cake A raspberry and yoghurt Easter cake Blueberry Swiss roll with pansies A festive carrot cake made with xylit