Ce site recueille différents types d’informations liées à votre navigation en utilisant entre autres des cookies afin d’améliorer nos services et nos produits et d’afficher du contenu personnalisé en fonction de vos intérêts et préférences. Avec nos partenaires d’analyse, nous pouvons combiner les informations liées à votre visite sur le site à d’autres informations personnelles. Sous le lien En savoir plus et paramètres, vous pouvez obtenir plus d’informations et modifier les paramètres à tout moment. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous consentez à ce traitement de données par l’exploitant du site et ses partenaires. Ce consentement est révocable à tout moment.
S'enregistrer
01 46 56 57 06
Vous êtes sur le site pour les clients du pays suivant: France. Pour utiliser notre calculateur de prix et faire des achats, veuillez vous rendre sur le site du pays États-Unis d’Amérique. Aller à usa.stockfood.com
StockFood
Yehia Asem El Alaily

Yehia Asem El Alaily

Grande-Bretagne

Egyptian-British photographer Yehia Asem El Alaily has been working as a professional photographer since 2005 and has been employed by many Egyptian and international clients. His portfolio of food images includes the dishes of near eastern cuisine, such as Lebanese flat bread, for example. In addition to food, his work includes lifestyle, nature and architecture.

One project is especially dear to the photographer who works and lives in Cairo – “The birds of Egypt”. Yehia Asem El Alaily is working on a major volume documenting all of Egypt’s birds and their habitat. It is a subject that has fascinated him throughout his career and allows him to travel throughout the country.

Half a lime and a small slice of lime A still life with the ingredients for basil pesto Fresh basil pesto with Parmesan Basil leaves in a mortar Fresh parsley in mortar Peppermint in a stone mortar