Ce site recueille différents types d’informations liées à votre navigation en utilisant entre autres des cookies afin d’améliorer nos services et nos produits et d’afficher du contenu personnalisé en fonction de vos intérêts et préférences. Avec nos partenaires d’analyse, nous pouvons combiner les informations liées à votre visite sur le site à d’autres informations personnelles. Sous le lien En savoir plus et paramètres, vous pouvez obtenir plus d’informations et modifier les paramètres à tout moment. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous consentez à ce traitement de données par l’exploitant du site et ses partenaires. Ce consentement est révocable à tout moment.
S'enregistrer
01 46 56 57 06
Vous êtes sur le site pour les clients du pays suivant: France. Pour utiliser notre calculateur de prix et faire des achats, veuillez vous rendre sur le site du pays États-Unis d’Amérique. Aller à usa.stockfood.com
StockFood
Jamie Watson

Jamie Watson

France

The British photographer Jamie Watson began shooting in 2002, after the first study of graphic design and work in the television industry in London. He grew up in a busy family-run hotel and then worked in a variety of restaurants, cafes and bars, where he was able to cultivate and expand his passion and knowledge in food and cuisine.

His photos has been used around the world in print and digital by a variety of publications including Vogue Korea, Crumbs magazine, Marie Claire cuisine et Vins, American Food & Wine magazine and Goldmann publishing.

Jamie Watson shoots in his bright studio in France with a well equipped kitchen with natural light, mixed with natural woods, rustic utensils and cloths, which create a warm, vibrant and natural feel to his photos.

A close up shot of a sliced French Andouille de Guéméné tripe sausage A cafe Latté in a Duralex Picardie tumbler glass with a white daisy on the side A cut camembert cheese on its wrapper on a wooden board A close up of a fruit stand in Bali, Indonesia with baskets of Snakefruit, Dragon fruit, Mangostene, Papaya and Balinese bitter oranges A cappucino in a rustic earthenware cup on a wooden board with a glass of water and sugar Indonesian BBQ crab with sambal Olek