Ce site recueille différents types d’informations liées à votre navigation en utilisant entre autres des cookies afin d’améliorer nos services et nos produits et d’afficher du contenu personnalisé en fonction de vos intérêts et préférences. Avec nos partenaires d’analyse, nous pouvons combiner les informations liées à votre visite sur le site à d’autres informations personnelles. Sous le lien En savoir plus et paramètres, vous pouvez obtenir plus d’informations et modifier les paramètres à tout moment. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous consentez à ce traitement de données par l’exploitant du site et ses partenaires. Ce consentement est révocable à tout moment.
S'enregistrer
01 46 56 57 06
Vous êtes sur le site pour les clients du pays suivant: France. Pour utiliser notre calculateur de prix et faire des achats, veuillez vous rendre sur le site du pays États-Unis d’Amérique. Aller à usa.stockfood.com
StockFood
Jan-Peter Westermann

Jan-Peter Westermann

Allemagne

After completing his photography studies in Munich, Jan-Peter Westermann knew just what he wanted, which is why he chose to become a freelancer. From early on, he placed a focus not only on still life, news coverage and travel photography, but also on food photography, which gained him a national reputation here in Germany. Genuine photography, breaking free from constructed studio sets, creating believable situations – that’s what Jan-Peter Westermann strives towards again and again. He loves lively props with stories of their own. Props that reflect a materiality that has developed over the years. He wants to get down to the basics using both interpretation and idealisation, to appeal to the senses and arouse emotions. Only then does food photography meet his demands.

Pasta al ragù with ground beef and parmesan Garlic bread with fried oyster mushrooms Opened steak sandwich with fried onions from a pan Green asparagus salad with eggs and dried tomatoes Pizza with figs and goat's cream cheese from a pan Biscotti and blueberry trifles